Guccin perhe ei hyväksy Ridley Scottin uutta elokuvaa: ongelmana Lady Gagan hahmo, elokuvan todenperäisyys kyseenalaistettu

House of Gucci

Olihan se arvattavissa, että elokuva tulee herättämään porua.

Vaikka nykymuodossaan Guccin muotitalo auttoi Ridley Scottin elokuvan House of Gucci tekemistä, ainakin vaatteiden osalta. Guccin perhe ei kuitenkaan ole tyytyväinen elokuvaan.

Tiedossa on, että elokuvaa varten on otettu valtavasti taiteellisia vapauksia. Variety uutisoi, että Guccin toimitusjohtajana yli 30 vuotta toimineen Aldo Guccin perillisiä ei kuultu elokuvanteossa.

Guccin perheen mukaan elokuva, joka haluaa kertoa tositarinan, kertoo todellisuudessa tarinan, joka on kaukana totuudesta. Heidän mukaansa Guccit kuvataan elokuvassa roistoina, tiedostamattomina ja maailman tapahtumille tietämättöminä.

Suurin ongelma heidän mukaansa kuitenkin on Lady Gagan näyttelemä Patrizia Reggiani, joka murhautti aviomiehensä Maurizio Guccin, joka kuvataan elokuvassa ja näyttelijöiden lausunnoissa maskuliinisuuden ja yritysmaailman machokulttuurin uhrina. Näin ainakin Guccin perhe on tulkinnut.

Myös muotisuunnittelija Tom Ford on kritisoinut elokuvaa. Guccin perhe on myös aiemmin haukkunut Al Pacinon liian lihavaksi ja rumaksi Aldo Guccin rooliin.

Aiheeseen liittyvät jutut