Gwyneth Paltrow’n ”intellektuelli” vibraattori myi loppuun – Toimittaja kysyi onko hän itse kokeillut tuotetta: ”Minulta ei ole koskaan kysytty tuota”

Mortdecai

Kysyntää riittää, ehkä valmistetaan toinen erä?

New York Times uutisoi, että Oscar-voittaja Gwyneth Paltrow aikoo seuraavaksi vagina-kynttilän jälkeen myydä vibraattoreja. Hänen Goop -hyvinvointiyrityksensä myi vibraattoria 95 dollarin hintaan.

Jäätelötötterön muotoiset vibraattorit myivät loppuun hetkessä. Paltrow on harmistunut siitä, että Goop ei osannut varautua riittävään kysyntään. Yleensä vibraattorit näyttävät hänen mukaansa hyperseksuaalisilta, ja sellaisilta joita ostetaan seksikaupasta. Siksi hän halusi luoda ”nätin ja coolin” näköisen laitteen, jonka voi jättää yöpöydälle ilman nolostumisen vaaraa.

”Luulen, että yritimme tehdä… Ehkä jotakin intellektuellimpaa”, Paltrow kertoo. Hän haluaa saada puretuksi stigmaa naisten seksuaalisuuden ympäriltä. Paltrow ei suostunut kuitenkaan vastaamaan toimittajan kysymykseen, onko hän kokeillut itse omaa tuotettaan.

”Minulta ei ole koskaan kysytty tuota. Taisin punastua. Jätän tämän tähän”, Paltrow sanoi ja jatkoi haastattelua kevyemmillä aiheilla.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut