Haluaisitko seksiä Angelina Jolien tai Hugh Jackmanin näköisen seksibotin kanssa? Unelmasi voivat toteutua yllättävän pian

Kuumimmat Hollywoodin tähdet voisivat tulevaisuudessa tienata miljoonia ihan vain sillä, että he lisensoisivat kehonsa real doll -bisnekselle. Myös viimeaikaiset läpimurrot tekoälytutkimuksissa saattavat antaa uutta suuntaa näille julkkiisten näköisille tulevaisuuden seksiboteille. Halusitte tai ette.

Aiemmin tänä vuonna hongkongilainen suunittelija rankensi itselleen Scarlett Johanssonin näköisen robotin. Nyt professori David Levy, Love and Sex with Robots -kirjan kirjoittaja, kertoo, että meillä olisi jo valmiit markkinat ”tähtiboteille”.

”Ihmiset haluaisivat kertoa yksityiskohtia roboteistaan. Voin kuvitella, kuinka he kertoisivat toisilleen omasta Angelina Jolien näköisestä botistaan, ja kuinka hyvä se on sängyssä”, Levy kertoo Daily Starin haastattelussa.

”Uskonkin, että meillä olisi hurja kysyntä seksiroboteille”, Levy jatkaa.

Jos tähti, vaikkapa juuri Angelina Jolie, saisi 1 000-2 000 euroa jokaisesta huippulaatuisesta seksibotista lisenssimaksuja, voisi hän tienata miljoonia pelkällä ulkonäöllään.

”Siinäpä olisivat aikamoiset lisätulot”, Levy kertoo.

”Se olisi myös faneille loistava keino päästä harrastamaan seksiä lempitähtensä kanssa”, Levy innostuu.

Tohtori arvelee, että nämä ihmismäiset tähtirobotit voisivat tulla myyntiin niin pian kuin teknologia sen sallii. Levyn mukaan robotit 3D-printattaisiin valokuvista automaattisen systeemin kautta. Aivan kuten vaikkapa nykyinen kuvankehitys.

Professorin mukaan osa tähdistä ei kuitenkaan haluaisi myydä oikeuksia kehoonsa, koska se olisi moraalin vastaista. He eivät halua, että joku harrastaisi seksiä heidän näköisensä robotin kanssa.

Teknologia-asiantuntija Peter Nowak kertoo Sex, Bombs & Burgers -kirjassaan, että ”vaikka normimies tai -nainen ei koskaan pääsisi harrastamaan seksiä oikean Angelina Jolien kanssa, niin hän aivan varmasti tekisi sitä hyvän kopion kanssa”.

”Kropan kuvan lisensoiminen seksibottivalmistajille olisi potentiaalisesti hurjan suuri tulonlähde julkkiksille ja pornotähdille”, Nowak kirjoittaa.

”Yksi asia on kuitenkin varmaa: kunhan seksibotit ilmestyvät markkinoille, ja mielipiteet niistä muuttuvat, ne myyvät todella hyvin”, Nowak pohtii.

Ensimmäinen kustomoitu seksibotti ilmestyy hyllyille ensi vuonna. Sillä on jo sisäänrakennettu ruuminlämpö ja sydämen tahtiin toimiva pulssi.

Tulevaisuus on siis avoinna. Jotenkin kuitenkin tuntuu siltä, että Hollywoodin kerma ei välttämättä halua myydä kehoansa aivan tällä tavoin.

Kuva: Beowulf

Lähde: Daily Star

Aiheeseen liittyvät jutut