Haluatko Millennium Falconin puikkoihin? Pian se on mahdollista

19.8.2015 12:51

Hankittuaan pari vuotta sitten omistukseensa niin Marvel-kustantamon supersankareineen kuin Star Wars -franchisenkin Disney on rakentanut uusia strategioita niiden suhteen ja tehnyt tarkkoja suunnitelmia uusista elokuvista vuosien päähän. Viime aikoina se on yhdistänyt uusia aluevaltauksiaan vanhoihin menestystekijöihinsä ja lisää synergiaa on tulossa.

Viime viikonlopun D23-messuillaan Disney muun muassa tiedotti Hong Kong Disneylandissa ensi vuonna avattavasta Iron Man Experience -nähtävyydestä, ja supersankari itse kunnioitti uutisointia läsnäolollaan. Lisäksi Disneyn The Animal Kingdom -puiston valtavaan laajennukseen kuuluu Avatar-maailma.

Erityisen kiinnostavaa on valtavien, yli 50 000 neliömetrin Star Wars -kokonaisuuksien rakentaminen Kalifornian Disneylandin ja Floridan Walt Disney World Resortin yhteyteen. Kunnianhimoiset suunnitelmat olisivat Disneyn kaikkien aikojen laajimmat yhden teeman ympärille rakennetut puistolaajennukset. Niiden myötä puistoissa vierailijat pääsevät Star Wars -planeetoille ja nähtävyydet vievät heitä keskelle hyvän ja pahan taisteluita. Nähtävyyksiin kuuluvat tietysti ikoninen Millennium Falcon -alus, jonka ohjaimiin on mahdollista päästä.

Tarkkoja aikatauluja uusille puistokokonaisuuksille tilaisuudessa ei vielä kerrottu, mutta Disney on vasta hankkinut ostanut laajennusten tarvitsemia maa-alueita, joten odotusaika laskettaneen vuosissa. Uusi Star Wars -elokuva The Force Awakens saapuu teattereihin joulukuun puolivälissä (kuva elokuvan trailerista).

 

Lisää luettavaa