Joulutunnelmaa The Witcher- ja Frozen-tyyliin: sytytä upeat takkatulet nyt suoratoiston kautta!

Tässäpä suoratoistopalveluiden erikoisempia helmiä.

Näin joulun pyhinä tai talven tuiverruksessa yleensäkin on mukava kokoontua yhteen ja tunnelmoida pienten liekkien loisteessa. Mikäli aitoa tulipesää ei kotoota kuitenkaan löydy, ei hätä ole tämän näköinen. Netflix ja/tai Disney Plus -suoratoistopalvelun tilaus riittää tuomaan vastaavaa lämmintä tunnelmaa käynnissä olevan kylmän kauden keskelle.

Yksi Netflixin suosituimmista alkuperäissisällöistä on kauhufantasiasarja The Witcher, joka julkaisi toisen tuotantokautensa viikko sitten 17. joulukuuta. Tällä toisella kaudella pääsimme vierailemaan pohjoisen noitureiden kotipaikassa, Kaer Morhenissa. Nyt katsojien on mahdollista nauttia tämän jylhän linnoituksen tunnelmasta vielä lisää laittamalla The Witcher: Fireplace -nimikkeen pyörimään ruudulleen. Tunnin kestävällä videolla näkyy linnoituksen palava tulisija ja taustalla kuuluu sarjan tunnelmaan sopivia melodioita sekä laulua ja tulen rauhallista rätinää.

Disney Plussasta löytyy myös samalla idealla kaksi erilaista Frozen-aiheista videota. Arendelle Castle Yule Log ja Arendelle Castle Yule Log: Cut Paper Edition herättävät Annan ja Elsan kotitunnelman henkiin kauniiden animaatioiden kera. Alkuperäisversiossa näkyy linnan joulukoristeltu takka ja rauhaisten tuliäänten lisäksi ruudulla vilahtaa välillä myös rakastettu Olaf-lumiukko. Uudessa paperitaidetyylillä animoidussa videossa taas puolestaan on esillä kaunis talvinen kuvaelma animaatioelokuvan päähahmoista tulisijan äärellä. Kumpaiseltakin videolta löytyy kestoa kolmen tunnin verran.

Nämä tunnelmanluoja-videot ovat erinomainen ja kekseliäs pieni lisä suoratoistopalveluiden sisältötarjontaan. Niillä on helppo elävöittää niin yhteisiä illanistujaisia kuin rauhallisia koti-iltojakin ja niiden parissa pääsee nauttimaan suosikkifranchisejen tunnelmasta vielä aivan erilailla kuin lippulaivamateriaalin kautta. Pidempien kestojensa vuoksi videoita ei myöskään tarvitse olla koko ajan laittamassa pyörimään uudestaan, mikä on oikein kätevää sekin.

Tunnelmalliset The Witcher: Fireplace ja Arendelle Castle Yule Log -videot sopivat siis mitä mainioimmin tähän joulupyhien aikaan, mutta miksei niistä saisi lämpöä ja hyvää mieltä muihinkin tuleviin talvi-iltoihin.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut