Hän on ollut 14 kertaa Oscar-ehdokkaana, eikä ole voittanut kertaakaan: ”Vihaan sitä, kun voittajat sanovat käyttävänsä palkintoa ovistopparina”

Muusikosta Oscarin saaminen on suuri kunnia.

29.1.2023 09:01

Muusikko Diane Warren saa tänä vuonna kunnia-Oscarin. Tänä vuonna hän on myös 14. kertaa Oscar-ehdokkaana parhaasta laulusta, mutta ei ole vielä koskaan voittanut.

”Se ei koskaan muutu vähemmän jännittäväksi. Joka kerta, kun saan ehdokkuuden, ajattelen sitä voittona”, Warren sanoo Varietylle.

Hän uskoi kaksi kertaa aiemmin voittavansa palkinnon: Up Close & Personal -elokuvasta (1996), laululla Because You Loved Me ja The Hunting Groundista (2015) Lady Gagan kanssa kirjoittamallaan laululla Til It Happens to You.

Hän edelleen unelmoi voittavansa Oscarin jonain päivänä. Warrenia inhottaa sellaiset voittajat, jotka vähättelevät kunniaa.

”Haistakaa p*ska. Olet valveilla koko yön, et pysty nukkumaan, kuten minä en. Vihaan sitä, kun voittajat sanovat käyttävänsä palkintoa ovistopparina tai vastaavaa. Se on niin epäkunnioittavaa. Palkinto on kollegoiltasi. Se on suuri kunnia.”

Lisää luettavaa