Scarlett Johansson ei välitä julkisesta paineesta, ylistää Woody Allenia haastattelussa: ”Työskentelisin hänen kanssaan koska tahansa”

Johansson ottaa kantaa.

Woody Allen sai jälleen yhden raskaansarjan tukijan, kun Scarlett Johansson antoi haastattelun, jossa puolustaa ohjaajaa. Johansson on näytellyt kolmessa Allenin elokuvassa: Match Point, Scoop ja Vicky Christina Barcelona. Mia Farrow’n tytär Dylan Farrow on syyttänyt Allenin ahdistelleen häntä seksuaalisesti lapsena.

”Rakastan Woodya ja työskentelisin hänen kanssaan koska tahansa uudestaan”, Johansson kertoi Hollywood Reporterin mukaan. ”Näen Woodya koska vain pystyn ja olen käynyt monia keskusteluja hänen kanssaan asiasta. Olen ollut hyvin suora hänen kanssaan ja hän on ollut suora minulle. Hän pitää syyttömyytensä, uskon häntä.”

Useat näyttelijät Michael Cainesta ja Timothée Chalamet’sta Greta Gerwigiin ovat kieltäytyneet esiintymästä enää Allenin elokuvissa. Sen sijaan esimerkiksi Javier Bardem ja Diane Keaton puolustavat kollegaansa. Allenin tulevassa elokuvassa Rifkin’s Festivalissa nähdään Christoph Waltz.

Kuva elokuvan Match Point kuvauksista

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut