Oscar-ehdokkuuden saanut Walking Dead-tähti puolustaa työskentelyä Woody Allenin kanssa: ”Olen ikuisesti kiitollinen”

Harvinainen ulostulo.

Näyttelijä Samantha Morton on sanonut, ettei hän tunne katumusta Woody Allenin kanssa työskentelystä. Oikeastaan hän meni niin pitkälle, että sanoo olevansa ”ikuisesti kiitollinen” kokemuksesta ohjaajalegendan elokuvassa.

The Guardian uutisoi haastattelusta, jonka Morton vastikään antoi. Morton sai uransa ensimmäisen Oscar-ehdokkuuden Allenin vuoden 1999 elokuvasta Sweet and Lowdown, jossa hän näytteli toista pääroolia Sean Pennin kanssa. ”Työskentelin ohjaajan kanssa, joka oli ystävällinen, hauska ja mahtava työkaveri. Se muutti elämäni, ja olen ikuisesti kiitollinen siitä”, Morton kertoo.

”Olen hyvin pahoillani tilanteesta, joka on julkisuudessa. Se on sydäntäsärkevää. Minua on myös seksuaalisesti hyväksikäytetty”, Morton kertoo. ”Minulla on täysi sympatia kaikille, jotka sanovat mitä heille on tapahtunut, ja se täytyy ottaa hyvin vakavasti.”

Useat näyttelijät ovat tuominneet yhteistyönsä Allenin kanssa julkisesti vannoen etteivät koskaan työskentele hänen kanssaan enää. Sen sijaan esimerkiksi Jude Law, Javier Bardem ja Anjelica Huston ovat puolustaneet Allenia. Oletettavasti myös Christoph Waltz tukee ohjaajaa, sillä hänet nähdään Allenin tulevassa elokuvassa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut