Traileri! Woody Allenin hyllytetty A Rainy Day in New York nähdään Euroopassa – Mm. Timothée Chalamet on irtisanoutunut elokuvasta

Suomen ensi-illasta ei kuitenkaan ole tietoa.

A Rainy Day in New York

Ohjaaja- ja käsikirjoittajalegenda Woody Allen on ollut myrskyn silmässä jo vuosikymmeniä. Viime vuonna Amazon purki Allenin kanssa tehdyn sopimuksen elokuvien rahoittamisesta ja jakelemisesta. Siitä syystä hyllylle jäi myös Allenin vastavalmistunut A Rainy Day in New York, joka nähdään pian Euroopassa. Suomen ensi-illasta ei ole tietoa, mutta traileri on nähtävissä alta!

Elokuvan päärooleissa nähtävät Timothée Chalamet, Selena Gomez ja Rebecca Hall lahjoittivat palkkansa elokuvasta hyväntekeväisyyteen, ja ovat kertoneet etteivät työskentelisi Allenin kanssa enää toiste. Sen sijaan elokuvassa nähtävä Jude Law on puhunut Allenin puolesta ja pitäneen surullisena ettei elokuva saanutkaan suunniteltua ensi-iltaansa. Elokuvan yhtenä pääroolina nähdään myös Elle Fanning.

Allenin tytär Dylan Farrow on syyttänyt isäänsä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Vuonna 1993 käydyssä oikeudenkäynnissä Allen todettiin syyttömäksi.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut