Entinen malli kertoo olleensa alaikäisenä suhteessa Woody Allenin kanssa

Woody Allen on taas huonossa valossa.

17.12.2018 19:50

Entinen malli Christina Engelhardt kertoo olleensa kahdeksanvuotisessa suhteessa Woody Allenin kanssa. Suhde alkoi vuonna 1976, kun Christina oli vasta 16-vuotias. Allen oli tuolloin 41-vuotias.

Engelhardt paljasti The Hollywood Reporterille, ettei Allen kysynyt koskaan hänen ikäänsä, mutta hän kuitenkin kertoi miehelle olleensa vielä high schoolissa. New Yorkissa alaikäraja on 17 vuotta, ja Engelhardt täytti vasta suhteen alkamisvuoden joulukuussa 17.

Engelhardt kertoo suhteen perustuneen yhteisymmärrykseen, vaikkakin se oli hyvin sekava.

– En halua hyökätä Woodya vastaan. Tämä ei ole mikään hätähuuto sille, että hänet pitäisi syöstä alas. Kerron vain oman rakkaustarinani. Suhde teki minusta sen, mikä olen nykyään. En kadu mitään, Engelhardt kertoo.

Engelhardt paljastaa myös, että heillä oli kimppakivaa muiden nuorten naisten kanssa, Mia Farrow mukaan lukien.

Engelhardt kertoo seurustelleensa neljä vuotta Allenin kanssa, kun mies tuli yllättäen Farrow’n kanssa kertomaan, että hän on miehen tyttöystävä.

– Tunsin pahoinvointia. En halunnut olla paikalla, mutta en myöskään löytänyt sisua lähteä suhteesta. Elämä ilman Woodya pelotti minua, joten suljin pahoinvoinnin ulos, ja yritin selvittää, miksi hän halusi meidän kahden tapaavan.

– Joskus meillä oli myös kivaa. Aina välillä löysimme hetken, kun kaikki oli hyvin. Tajusin vasta myöhemmin kuinka sairasta ja omituista se kaikki oli… olin kuitenkin vain heidän leikkikalunsa.

Lisää luettavaa