Dustin Hoffman ei ansainnut mielestään menestystä – voitko uskoa, että hän on kieltäytynyt työskentelystä näiden legendojen kanssa?

Ei mielestään ansainnut.

Todaylle antamassaan haastattelussa viime vuonna, Oscar-palkittu Dustin Hoffman paljasti kieltäytyneensä useiden elokuvalegendojen työtarjouksista. Katso video alta.

Hoffman on tehnyt töitä parhaiden kanssa, mutta jätti useat rannalle ruikuttamaan. Miehuuskokeessa läpimurtonsa 1960-luvun lopussa tehnyt Hoffman nähdään uusimmassa roolissaan Netflixin The Meyerowitz Stories (New and Selected) -elokuvassa. Todayn haastattelussa hän myöntää tehneensä myös virhearvioita.

”Olen kielätytynyt ehkä useimmista mainioiden ja suurten ohjaajien elokuvista kuin kukaan kenet tunnen.” Esimerkkejä kysyttäessä hän vastaa Steven Spielbergin elokuvan Kolmannen asteen yhteys. ”Se oli paras käsikirjoitus jonka olin lukenut. Minulla oli ongelmia menestyksen kanssa.”

Hän kertoo kieltäytyneensä neljä kertaa Woody Allenin elokuvasta, Spielbergin Schindlerin listasta, Federico Fellinin, sekä Ingmar Bergmanin elokuvista. Hoffmania hävetti menestys, eikä hän mielestään ansainnut sitä. ”[Me näyttelijät] emme ole erityisiä.”

Kuva elokuvasta Kerran vielä, Harvey

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut