Jude Law kommentoi yhteistyötään Woody Allenin kanssa – Ei aio lahjoittaa palkkiotaan hyväntekeväisyyteen

Law avaa sanaisen arkkunsa.

30.11.2018 11:30

Jude Law on viimeisin näyttelijä, joka on kommentoinut yhteistyötään kiistellyn ohjaajalegenda Woody Allenin kanssa. Law’n mielestä on suuri sääli, että tuotantoyhtiö Amazon on päättänyt hyllyttää Allenin tämän vuoden elokuvan A Rainy Day in New York.

”Haluaisin valtavasti nähdä sen. Ihmiset tekivät todella kovasti töitä sen eteen, ilmiselvästi hän [Allen] mukaanlukien”, Law kertoi The Guardianille. Sen sijaan elokuvan näyttelijöistä Timothée Chalamet ja Rebecca Hall ilmoittivat katuvansa työskentelyä Allenin kanssa, ja lahjoittaneensa palkkionsa hyväntekeväisyyteen.

Law ei ole aikeissa lahjoittaa rahoja hyväntekeväisyyteen. Entä työskentelisikö hän uudelleen Allenin kanssa? ”En tiedä. Minun täytyisi harkita tarkkaan.”

Aiemmin mm. Colin Firth, Mira Sorvino, Greta Gerwig ja Michael Caine ovat ilmoittaneet, etteivät aio jatkossa työskennellä Allenin kanssa. Cate Blanchett ja Penelope Cruz ovat sen sijaan hieman puolustaneet Allenia. Allenin suurin puolestapuhuja tähän mennessä on kuitenkin ollut Javier Bardem, joka sanoi eräässä haastattelussa: ”Jos hän soittaisi minulle, olisin paikalla seuraavana aamuna.”

Kuva elokuvasta Lahjakas herra Ripley

Lisää luettavaa