”Hän pukeutui kuin Johnny Depp ja oli kännissä”: Amber Heard väittää Jason Momoan kohdelleen häntä huonosti Aquaman 2:n kuvauksissa

No kylläpä on taas sotkuisia hommia.

10.10.2023 22:31

Variety-lehti on saanut Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäyntipäiväkirjoja, joiden mukaan Jason Momoa olisi kohdellut Heardia huonosti Aquaman 2:n kuvauksissa.

Kyseessä ovat Heardin terapeutin lausunnot, joiden mukaan Momoa olisi halunnut näyttelijättärelle potkut elokuvasta.

– Jason sanoi haluavansa minulle potkut. Jason oli myös kännissä kuvauksissa. Myöhässä niistä. Hän pukeutui kuin Johnny. Hänellä oli samanlaisia sormuksiakin, Heardin väitetään kertoneen terapeutilleen.

DC:n edustaja on vastannut syytöksiin lyhyesti:

– Jason Momoa käyttäytyi Aquaman and the Lost Kingdomin kuvauksissa täysin ammattimaisesti.

Toinen sisäpiiriläinen kertoi taas seuraavanlaista Momoasta:

– Jason työskentelee kuin hullu, ja tietenkin hänelle maistuu olut aina silloin tällöin kuten kenelle tahansa, mutta ei hän ole ollut kännissä kuvauksissa. Eikä hän pukeudu kuten Johnny Depp. Hän pukeutuu omalla boheemilla tavallaan.

Samaisen jutun mukaan myös Warner Bros. -studio olisi halunnut potkia Heardin ulos jo ennen koko lakisotkua, koska hänellä ja Momoalla ei ollut minkäänlaista kemiaa keskenään.

Toisen jutun mukaan myös ohjaaja James Wan halusi eroon Heardista, koska sotkuinen oikeudenkäynti vaikeutti elokuvan markkinointia.

Samaisessa jutussa mainitaan Elon Muskin pelastaneen Heardin työpaikan uhkaamalla tuhota koko studion.

Aquaman and the Lost Kingdomista odotetaan floppia. Se on käytännössä kuollut, koska se on Zack Snyderin luoman DCU:n viimeinen elokuva. Ihmiset ovat myös luvanneet boikotoida sitä Heardin takia.

Saapa nähdä.

Alla leffan traileri.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia