Elon Musk jakoi kuuman kuvan Amber Heardista – halusi näyttelijättären pukeutuvan Overwatch-pelihahmoksi

Grimes kommentoi Dungeons and Dragons -kiinnostusta ”kaoottiseksi pahuudeksi”.

14.9.2023 09:34

Miljardööri Elon Musk ja näyttelijä Amber Heard seurustelivat jonkin aikaa vuonna 2016 ja 2017 – tiettävästi Johnny Deppin ja Heardin vielä ollessa yhdessä.

Heardista levisi aikoinaan turvakameran kuvia Muskin kanssa Deppin omassa kodissa. Hän jäi Poptopicin mukaan Deppille kiinni pettämisestä myös James Francon ja ”monien muiden” kanssa.

Musk piti Heardin ulkonäössä siitä, että Heard näytti hänen mielestään Blizzardin kehittämän Overwatch-pelin hahmolta Mercyltä. Kyseinen hahmo on valkoisiin pukeutuva, siivekäs, blondi parantajahahmo.

– Musk kertoi hänelle, että hän muistutti Mercyä, hänen suosikkihahmoaan Overwatchissa, joten hän (Heard) käytti kaksi kuukautta aikaa puvun suunnitteluun ja tilaamiseen, jotta hän voisi näytellä roolia hänelle, Walter Isaacson kirjoittaa Muskista kirjoittamassaan kirjassa.

Heard on aiemmin sanonut ”rakastavansa nörttejä”, ja valitsevansa roolinsa ”nörttien intohimojen” perusteella. Heard puhui asiasta myös Isaacsonille kirjan sivuilla.

– Ehkä minua voi kutsua nörtiksi, joka voi olla myös kuuma pimu, Heard sanoi Isaacsonille.

Laulaja Grimes seurusteli Muskin kanssa vuodesta 2018 vuoteen 2022. Hän sanoi Heardin kiinnostuneisuuden Dungeons and Dragons -maailmasta olevan ”luultavasti kaoottista pahuutta”.

Muskin ja Heardin suhde kaatui epäyhteensopiviin luonteenpiirteisiin.

– Elon rakastaa tulta, ja joskus se polttaa hänet, Heard tuumi hänen ja Muskin välisestä erosta.

Musk jakoi kuvan Amber Heardista Mercynä somepalvelussaan X. Voit katsoa potretin alta. Alla myös uuden Aquaman and the Lost Kingdom -elokuvan traileri, jolla vilahtaa myös Heard.

Lähde: JustJared, NME, Poptopic

Lisää luettavaa