Harry Potter -tähti lopettaa näyttelemisen keskittyäkseen itseensä

Päällimmäisenä Harry Potter -elokuvista tunnettu Emma Watson on sanonut lopettavansa näyttelemisen kokonaiseksi vuodeksi voidakseen lukea ja oppia enemmän.

Paper Magazinelle antamassaan haastattelussa Watson kertoo miettineensä jopa yliopistoon menemistä, mutta tulleensa sitten toisiin aatoksiin.

”Pidän välivuoden näyttelemisestä keskittyäkseni oikeastaan kahteen asiaan. Oma kehittymiseni on yksi… Henkilökohtainen tavoitteeni on lukea kirja viikossa, ja toinen kirja kuussa kirjakerhoani varten. Luen ja opiskelen valtavasti itsekseni”, Watson sanoo.

”Meinasin mennä vuodeksi opiskelemaan sukupuolitutkimusta, mutta sitten älysin oppivani todella paljon vain liikkumalla ja puhumalla ihmisten kanssa, lukemisen lisäksi… Luen paljon tänä vuonna, ja haluan myös kuunnella paljon.”

Watson aikoo myös keskittyä YK:n hyvän tahdon lähettiläänä aloittamaansa HeForShe -aloitteeseen, jonka tarkoitus on saada miehiä taistelemaan sukupuolitasa-arvon puolesta.

Ennen taukoaan näyttelemisestä, nähdään Watson ainakin The Circle -trillerissä yhdessä Star Wars -tähti John Boyegan kanssa, sekä Disneyn Kaunotar ja hirviö -elokuvassa.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut