Hayden Christensen maratoonasi Star Wars -animaatiosarjoja urakalla valmistautuessaan Obi-Wan Kenobi -rooliinsa

Omistautunutta valmistautumista.

21.4.2022 18:30

Star Wars -fanit pääsevät hyppäämään ensi kuussa uuteen kaukaisen galaksin seikkailuun, kun Obi-Wan Kenobi saapuu vihdoin Disney Plussaan. Ewan McGregorin nimikkohahmon lisäksi sarjaan palaa myös hänen 2000-luvun alun elokuvien aisaparinsa Hayden Christensen.

Christensen kertoo valmistautuneensa uusimaan Anakin Skywalkerin / Darth Vaderin roolinsa katsomalla aikaisempien Star Wars -elokuvien lisäksi myös franchisen animaatiosarjoja. Tarkemmin sanottuna Clone Warsia ja Rebelsiä, joissa on yhteenlaskettuna mukavat 11 tuotantokautta. Ne ovat syventäneet mainiosti sekä tarinauniversumia elokuvatrilogioiden välissä että Anakinin ja Obi-Wanin hahmojen keskinäistä suhdetta.

”Niissä oli paljon mielenkiintoista opittavaa. Oli hauskaa palata ja uppoutua takaisin tähän maailmaan, joka vain syvenee ja kasvaa kasvamistaan”, Christensen kertoo.

Myös McGregor opiskeli franchisen materiaalia omaa paluutaan varten. Hän kuitenkin pitäytyi elokuvien puolella ja keskittyi enemmän Skywalker Sagan yhdeksään osaan. Näiden lisäksi hän käytti aikaansa yleisesti sci-fi-genren parissa mm. lukemalla siihen kuuluvaa kirjallisuutta.

”Oli kiinnostavaa katsoa elokuviamme, koska en ollut nähnyt niitä lainkaan niiden ilmestymisen jälkeen. Oli mahtavaa ja mielenkiintoista katsoa sekä nauttia niistä ilman kaikkea sitä ilmestymisajan hälinää.”

Obi-Wan Kenobi käynnistyy Disney Plussassa kahden jakson voimin perjantaina 27. toukokuuta. Katso sarjan traileri alta.

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa