HBO Maxiin lisättiin hauska vuoden 2001 toimintakomedia – elokuvan alastonkohtaus tehtiin julkisella paikalla

IMDb-arvosana on 6,6.

25.12.2021 15:00

HBO Maxiin on lisätty elokuva Rush Hour 2 (2001).

Kyttäkaksikon lomanvietto Hong Kongissa häiriintyy, kun Amerikan suurlähetystössä räjähtää pommi. Jäljet johtavat ex-kyttä Ricky Tanin ja kauniin palkkamurhaajan vanaveteen. Jalka nousee ja kenkä viuhuu, kun kiinalaiset konnat astuvat poikkiteloin Carterin ja Leen eteen. Kaksikko onkin melkoisen haasteen edessä, sillä kiinalaisen rikollisliigan miesylivoima pistää taistelukaksikon ahtaalle. Matka Hong Kongista jatkuu Los Angelesin aurinkoon ja Las Vegasin kasinoille, mutta mistään lomamatkasta ei siis enää ole kyse.

Näyttelijöinä Jackie Chan, Chris Tucker, John Lone, Zhang Ziyi, Roselyn Sánchez, Alan King sekä Harris Yulin. Ohjaajana Brett Ratner.

Leffassa nähdään kohtaus, jossa Chan ja Tucker juoksevat pitkin Hong Kongin katua. Elokuvantekijät eivät voineet sulkea katua kohtauksen vuoksi, joten erikoinen näky varmasti keräsi silmäpareja. Alla traileri.

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Kaikkien aikojen toiseksi parhaaksi äänestetty sotaelokuva – järjettömän raaka kohtaus leikattiin pois – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa