Hercules-stara Kevin Sorbo: ”Tehdään Hollywoodista miehekäs taas” – Haukkuu samalla ”woken meiningin”

Kevin Sorbo ei ole ensimmäinen eikä viimeinen konservatiivinen yhteiskuntakriitikko.

26.9.2023 14:00

Vanhan koulun maskuliinisia hahmoja aikoinaan näytelleet miehet ovat kokeneet identiteettiin liittyvät yhteiskuntamuutokset ahdistavina. Yksi heistä on nimihahmoa Hercules-sarjassa näytellyt 65-vuotias Kevin Sorbo.

Sorbo väittää Hollywoodin hylänneen hänet, koska hänellä on konservatiivisia näkemyksiä. Hän on joutunutkin esiintymään lähinnä kristillisissä propagandaelokuvissa viimevuosina.

Sorbo kirjoitti Let’s make Hollywood manly again (Tehdään Hollywoodista miehekäs taas) -nimisen esseen Fox Newsille.

Sorbo nosti tekstissään tapetille Dyyni-tähti Timothée Chalametin sekä Pose-stara Billy Porterin, joiden androgyynisyyttä hän syyttää ”maskuliinisuuden kriisistä”.

– Yhteiskunta on vääristänyt maskuliinisuuden käsitteen, Sorbo kirjoittaa.

– He rakastavat androgyynisten Billy Porter -tyyppisten, mekkoja ja hassuja pukuja pitävien miesten normalisointia. GQ-lehti valitsi vuonna 2019 parhaaksi miespukeutujaksi Timothée Chalametin, joka käyttää sellaisia asuja, joita isoisämme eivät olisi todellakaan pitäneet yllään.

Kristityksi ja konservatiiviksi itseään kutsuva Sorbo väittää feministien voittaneen, kun miehet joutuvat antamaan periksi alkukantaisille vieteilleen, ja he rupeavat käyttämään alkoholia ja huumeita, sekä pelaavat vain videopelejä ja katsovat pornoa.

– Ei ole väliä mitä maskuliinisuuden spektrumia edustat, mutta feministit ovat voittaneet, jos jäät omien himojesi vietäväksi. Olet silloin juuri sellainen mammanpoika, jollainen he haluavat sinun olevan, Sorbo kirjoittaa.

Lähde: Bored Panda

Lisää luettavaa