Hiljaista on? Mitä kuuluu nyt Sinkkuelämää-sarjan jatkolle…

Tilannekatsaus.

31.5.2022 11:02

Hittisarja Sinkkuelämän tarinaa jatkanut And Just Like That… oli viime vuonna hetken kuumien huhujen kohteena. Vaikka alkuperäisistä päähenkilöistä uuteen sarjaan palasi vain kolme, ja moni fani otti raskaasti Kim Cattrallin jäämisen pois, huhuissa Cattrallin paluuta maalailtiin And Just Like That… -sarjan toiselle kaudelle.

And Just Like That… ei saanut yhtä innokasta vastaanottoa kuin alkuperäinen Sinkkuelämää. Viisikymppisiksi ikääntyneet Carrie, Miranda ja Charlotte kävivät sarjassa läpi uusia kriisejä ja kokivat uusia suhteita, mutta lopputulos ei ollut aivan sitä, mitä moni fani kuitenkaan olisi odottanut tai toivonut. Tästä huolimatta sarjan luoja Michael Patrick King ja suoratoistopalvelu HBO Maxin sisältöjohtaja Sarah Aubrey ovat ilmoittaneet, että toinen kausi on virallisesti tulossa.

– Olen innostunut kertomaan lisää tarinoita näistä energisistä ja rohkeista hahmoista, King toteaa.

Ensimmäinen kausi petasi mahdollisuutta Kim Cattrallin seksikkään Samathan paluulle. Mutta keitä seuraavalla kaudella varsinaisesti nähdään, se on vielä auki. And Just Like That… -kolmikosta Sarah Jessica Parker on kuitenkin ilmaissut varovaisen mielenkiintonsa kantaa jälleen kerran muotiluomuksia Carrie Bradshaw’na.

 

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa