”Se oli kuin Hitlerin suutelemista” – Nämä elokuvaparit inhosivat toisiaan oikeassa elämässä

Monet valkokankaan ikimuistoiset parit inhosivat toisiaan oikeassa elämässä. Alla on muutamia pareja esittäneitä näyttelijöitä, joiden kemiat eivät kohdanneet tosielämässä.

Ryan Gosling & Rachel McAdams

The Notebook – Rakkauden sivut –elokuvassa näytelleet Gosling ja McAdams eivät tulleet toimeen ollenkaan. Gosling jopa pyysi ohjaaja Nick Cassavetesia tuomaan elokuvaan jonkin toisen näyttelijättären, koska Gosling sanoi, että hän ei pysty työskentelemään McAdamsin kanssa.

Jännitteet pahenivat: pian Gosling ja McAdams huusivat ja raivosivat toisilleen. Kuvausten loputtua Gosling ja McAdams kuitenkin sopivat. He myös päätyivät seurustelemaan kolmen vuoden ajaksi.

Claire Danes & Leonardo DiCaprio

William Shakespearen Romeo ja Julia -elokuvan kuvauksissa Claire Danes inhosi Leonardo DiCapriota. Danesia ärsytti DiCaprion lapsellisuus. Hän esimerkiksi teki koko ajan kepposia kuvausryhmän kustannuksella. DiCaprion mielestä taas Danes oli tiukkapipo.

Huhujen mukaan he eivät edes puhuneet keskenään, kun kamerat eivät pyörineet.

Patrick Swayze & Jennifer Grey

Dirty Dancing – kuuma tanssi -kasariklassikon kuvauksissa oli kireä tunnelma. Patrick Swayze ei pitänyt Jennifer Greyn kanssa työskentelystä, koska tämän tunteet heilahtelivat voimakkasti. Grey kuulemma meinasi aina puhjeta itkuun, jos häntä kritisoitiin.

Swayze ja Grey kuitenkin sopivat erimielisyytensä myöhemmin, ja heistä tuli ystäviä.

Pierce Brosnan & Teri Hatcher

Huominen ei koskaan kuole -elokuvan kuvauksissa Bond-tyttöä esittävä Teri Hatcher kävi pahasti Pierce Brosnanin hermoille. Hatcherin oli vaikea noudattaa aikatauluja, ja hän oli usein monia tunteja myöhässä kuvauksista. Brosnan ei pystynyt hyväksymään Hatcherin käytöstä.

Myöhemmin selvisi, että Hatcher oli aina myöhässä, koska hän oli raskaana ja koska hänellä oli aamupahoinvointia.

Tony Curtis & Marilyn Monroe

Curtis ja Monroe näyttelivät yhdessä klassikkokomediassa Piukat paikat (1959). Kaksikko oli ollut pariskunta ennen kuvauksia, mutta Curtis ei enää pitänyt Monroesta kuvauksissa. Hänen mielestään Monroe oli muuttunut sekavaksi ihmiseksi. Curtis kuvaili kuvauskokemustaan kauheaksi.

– Se oli kuin Hitlerin suutelemista, Curtis totesi Monroen suutelemisesta elokuvassa.

Kuva: The Notebook – Rakkauden sivut

Lähteet: Telegraph, Yahoo Movies