Hittianimaation jatko-osan ohjaaja paljasti lisää elokuvasta

Ihmeperhe 2 saa ensi-iltansa 31. elokuuta 2018.

Ihmeperhe on yksi Pixar-yhtiön suosituimmista animaatioelokuvista. Sille on toivottu jatkoa jo yli vuosikymmenen verran ja ensi vuonna se vihdoin ilmestyy!

Nyt elokuvasta on julkaistu uutta tietoa sekä ensimmäinen kuva elokuvan alkukohtauksesta. Tuoreessa haastattelussa ohjaaja Brad Bird paljasti, että Ihmeperhe 2 alkaa suoraan siitä, mihin edellinen osa jäi.

– Herra Ihme ja Neiti Rajaton taistelevat Raivaajaa vastaan, samalla kun lapset Ilona ja Esa vahtivat Jaska-vauvaa. Se on kaikki, mitä kerron tältä erää, mutta voin vakuuttaa, että varastossa on paljon enemmän sankarillisuutta perhedynamiikkaamme.

Elokuvasta paljastettiin myös, että tällä kertaa Elli Vaara eli Neiti Rajaton tulee olemaan keskiössä.

– Ellin seikkailunhalu tulee kunnolla esiin. Aiemmin hän oli vain Rouva Ihme ja hänen täytyi pelastaa miehensä, mutta tällä kertaa hänellä on selkeämmin oma määränpää. Kunnianhimoisuus seikkailua kohtaan on yksi niistä asioista, joita pääsemme tutkimaan.

Neiti Rajatonta ääninäyttelevä Holly Hunter kehui elokuvaa ja Birdiä ohjaajana.

– Se on aina mielenkiintoista, kun mukana on joku Bradin kaltainen tarinankertoja. Tavallaan uskon, että hänen tarinankerrontataitonsa tarvitsivat erilaisen sysäyksen tämän elokuvan kanssa. Tätä leffaa oli todella hauska tehdä, sillä tunnen Bradin paljon paremmin ja se tapa, miten tarina avautui minulle äänitysten aikana, oli stratosfääristä. Bradin mielikuvitus johtaa erittäin hauskoihin juttuihin ja pidän sitä todella raikkaana. Ja se tietty sisältää Neiti Rajattoman kehityksen tämän toisen elokuvan aikana. Se tuntuu todella rikkaalta ja tämä mies on oikea feministi, Hunter kertoi innoissaan.

Entertainment Weekly julkaisi ensimmäisen virallisen kuvan elokuvasta Twitterissä. Ihmeperhe 2:sta on jo ilmestynyt traileri, mutta sen tapahtumat olivat traileria varten tehtyjä, eivätkä luultavasti löydy itse elokuvasta. Vilkaise kuva ja traileri alta:

YouTube video

Lähde: Movieweb

Aiheeseen liittyvät jutut