Hollywood, et ole tosissasi! Nämäkin tuotteet kääntyvät elokuviksi

23.4.2014 22:39

Koska Pirates of the Caribbean oli niin valtava menestys, jota moni ei varmasti huvipuistoajeluun perustuvasta elokuvasta olisi odottanut, on Hollywoodissa päätetty tehdä jokaisesta mahdollisesta tuotteesta elokuva siinä toivossa, että tuttu nimi toisi miljardit kassaan.

Vähemmän yllättävästi Mattel ja Sony ovat lyöneet viisaat päänsä yhteen tehdäkseen elokuvan Barbiesta. Kyseessä ei myöskään ole animaatio, vaan live action -elokuva. Jenny Bick (Sinkkuelämää) on palkattu kirjoittamaan elokuvan käsikirjoitus, ja kuvausten on tarkoitus alkaa jo tämän vuoden puolella. Elokuvassa Barbie käyttää ”henkilökohtaisia ja ammatillisia taitojaan vaikuttaakseen ympärillään olevien ihmisten elämään positiivisella tavalla, hieman kuin nykypäivän Maija Poppanen”.

Ja jos Barbie-elokuva ei kuulosta tarpeeksi naurettavalta, on onneksi myös elokuvantekijä Adam Rifkin, joka on hankkinut elokuva- ja TV-oikeudet Marshmallow Peeps -brändiin. Kyllä, kyseessä on vaahtokarkki. Deadlinen saamien tietojen mukaan Rifkin sai idean elokuvaan nähtyään lasten tekemän dioraaman Peepseistä. Ohjaaja on jo tarinan ja käsikirjoituksen kimpussa, ja etsii studiota, joka haluaisi elokuvan omakseen.

Ja  viimeisenä on Disney, joka on palkannut Jon Turteltaubin (National Treasure) ohjaamaan elokuvan It’s a Small World, joka perustuu, yllätys yllätys, supersuosittuun huvipuistoajeluun. Jared Stern (Räyhä-Ralf) kirjoittaa elokuvan, josta on tarkoitus tulla seuraava iso elokuvasarja.

Sellaista tapahtuu Hollywoodissa tällä hetkellä. Jäämme innolla odottamaan, mitä muita karkkielokuvia Peepsit tuovat perässään.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa