Hollywood-kaunotar Charlize Theron antoi kaikkensa tuoreen toimintaleffan takia – joutui useampaan leikkaukseen

Charlize Theronin tähdittämä, räjähtävä vakoojatoimintapätkä Atomic Blonde on ensi-illlassa perjantaina, 4.8. Leffan on ohjannut John Wick -heppu David Leitch.

3.8.2017 23:11

Theron näyttelee Atomic Blondessa seksikästä vakoojaa, Lorraine Broughtonia, joka jahtaa vuoden 1989 Berliinissä listaa, jonka avulla vakoojatoverien henkilöllisyydet paljastuisivat. Atomic Blonde on ultraväkivaltainen ja kasarinostalginen toimintapommi. Leffassa on muun muassa yksi 2000-luvun upeimmista toimintakohtauksista.

Näyttävät toimintakohtaukset eivät kuitenkaan tulleet ilman ruumiinvammoja. 41-vuotias Oscar-voittaja teki nimittäin itse stunttinsa. Theron halkaisi kolme hammasta leffan kohtauksia treenatessaan. Vammat vaativat useita toimenpiteitä ja jopa kirurgiaa.

– Halusimme leffan olevan raaka ja aito, jotta katsojat tuntisivat Lorrainen päähän osuvat lyönnit ja potkut, Theron kertoi Total Film Magazinelle.

– Kohtauksissa ei ole mitään kaunista. Halkaisin treeneissä kolme hammasta, joiden takia minulle tuli ongelmia, sillä pyrin treenaamaan viisi tuntia päivässä. Mutta joo, monta toimenpidettä ja leikkausta myöhemmin olen taas kuin uusi nainen.

Avustava stunttiohjaaja Monique Ganderton oli kauhuissaan Theronin vammojen takia. Kun näyttelijätär saapui Budapestiin vammojensa kanssa, tiimi pelkäsi Charlizen lopettavan leikin kesken.

Charlize nappasi kuitenkin vain kipulääkkeitä ja tokaisi ”let’s go!”

Siinäpä oikea teräsnainen!

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia