Hollywood-näyttelijätär tienasi intiimeistä kuvistaan tunnetulla OnlyFans-sivustolla – miljoona jo ensimmäisenä päivänä

Rahaa tuli paljon ja nopeasti.

OnlyFans-sivusto tunnetaan rohkeasta sisällöstään, jota tuottaa esimerkiksi aikuisviihdetähdet ja Instagram-vaikuttajat. Entinen Disney-tähti Bella Thorne on nykyään mukana sivuston tarjonnassa, mutta ei aio näyttää alastomuutta.

– Ja eiiii! En aio näyttää alastomuutta, tähti ilmoitti sosiaalisessa mediassa.

Thorne ilmoitti jäsenyydestään Instagram-videolla, jonka lopussa nähdään kaulakoru, jossa lukee ”sex.” Tämän jälkeen kuvaan ilmestyy hänen OnlyFans-sivunsa osoite.

Juttu jatkuu Instagram-videon alla…

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

ONLY FANS ^^^^

Henkilön BELLA (@bellathorne) jakama julkaisu

Tähti tunnetaan paljastavista kuvistaan Instagramissa, joten vastaavaa tultaneen näkemään myös OnlyFans-sivustolla. Ehkäpä rohkeat kuvat siirtyvät jatkossa osittain OnlyFansiin.

Thornelle OnlyFans-sisältö on ollut jättipotti, sillä hän tienasi ensimmäisen viikon aikana kaksi miljoonaa dollaria. Ensimmäinen miljoona tuli täyteen jo näyttelijän rekisteröitymispäivänä. Thornen kuvia pääsee katselemaan 20 dollarin kuukausimaksua vastaan.

Tähti ei arkaile aikuisviihdesisällön suhteen siinä mielessä, että viime vuonna hän ohjasi Pornhub-sivustolle eroottisen elokuvan nimeltään Her & Him. Hän aikoo tehdä elokuvan myös OnlyFans-sivustosta. OnlyFans-tuotot hän ilmoitti käyttävänsä tuotantoyhtiöönsä.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut