Hollywood-ohjaaja paljastaa harrastaneensa seksiä yli 10 000 homomiehen kanssa – Seksuaalielämä alkoi jo 11-vuotiaana

Mukana myös kuulemma lukuisia naimisissa olevia julkkiksia.

26.10.2019 22:30

Ohjaaja Joel Schumacher paljasti Vulturen haastattelussa hyvin paljon yksityiselämästään. Muun muassa sen, että hänen seksuaaliset kokemuksensa alkoivat jo lapsena, vain 11-vuoden ikäisenä. Siitä huolimatta hän ei tunne itseään hyväksikäytetyksi. Schumacher on ohjannut mm. elokuvat Batman Forever, Oopperan kummitus, Lost Boys, Tigerland, Phone Booth ja Päämies.

”Aloin juomaan 9-vuotiaana, polttamaan 10-vuotiaana ja pelehtimään seksuaalisesti kun olin 11-vuotias”, Schumacher paljastaa. Hänen ensimmäinen rakkaussuhteensa oli n. 15-17-vuotiaana ja lähes kaikki suhteet olivat vanhempiin miehiin. ”En pitänyt nuorista ollenkaan”, ohjaaja muistelee.

Schumacher ymmärtää, että monista hänen puheensa kuulostavat hyväksikäytöltä, mutta hän ei koskaan ole kokenut suhteitaan sellaisiksi. ”Luulen, että ihmiset ymmärtävät hyväksikäytön ja yhteisen ymmärryksen eron. Laillisesti alaikäinen ei pysty tekemään omia päätöksiään ja heitä käytetään hyväksi, mutta minusta ei koskaan, koskaan tuntunut siltä. Tiedän, kuinka muut ovat kärsineet. Minulla on ystäviä, joita on hyväksikäytetty nuorina. Minulla on ystävä, jota raiskattiin hyvin nuorella iällä. Se on hirveää.”

Myöhemmin haastattelussa haastattelija toteaa, että vanhemman ja nuoremman henkilön suhde kuulostaa automaattisesti karmivalta, johon Schumacher vastaa kyseenalaisesti: ”Jos sanon tämän minut tapetaan, mutta on hyvin vietteleviä lapsia. Minä olin yksi heistä. Olin hyvin viettelevä hyvin nuorella iällä.”

Schumacher paljastaa, että hänellä on ollut seksikumppaneita elämänsä aikana jostain 10 000-20 000 väliltä. Homomiehille seksiä on hänen mukaansa aina saatavilla. Hän paljastaa myös harrastaneensa seksiä monien kuuluisien ja naimisissa olevien julkisuuden henkilöiden kanssa, mutta ne salaisuudet hän vie mukanaan hautaan.

Kuva sarjan House of Cards -kuvauksista

Lisää luettavaa