Tommy Lee Jones halveksi ja haukkui Jim Carreyta Batmanin kuvausten aikana: ”Vihaan sinua”

Draamaa parinkymmenen vuoden takaa.

Vuonna 1995 Joel Schumacher ohjasi Batman Forever -elokuvan, jossa nähtiin Val Kilmerin Batmanin ohella Tommy Lee Jonesin Kaksinaama ja Jim Carreyn Arvuuttaja. Pahikset ryhtyivät puhaltamaan yhteen hiileen, mutta oikeassa elämässä tämä hiili jäi vain haaveeksi.

”Olin tähti ja se oli ongelma”, Carrey sanoo. ”Hän on joka tapauksessa ilmiömäinen näyttelijä. Rakastan häntä silti.”

Carrey paljasti Hollywood Reporterin mukaan Norm Mcdonald Livessä, että Jones halveksi häntä. Tuotannon keskivaiheilla Carrey sattui vahingossa samaan ravintolaan Jonesin kanssa, jolloin kohteliaana miehenä Carrey päätti mennä tervehtimään. Tämä oli hieman ennen heidän kahden isoa yhteistä kohtausta.

Tarjoilija oli kertonut, että hänen kanssanäyttelijänsä Tommy Lee Jones on syömässä nurkan takana. Carrey meni hänen luokseen ja tervehti, jolloin ”veri pakeni tähden kasvoiltaan”. Carrey kertoi: ”Hän nousi ylös täristen – hänellä oli varmaan tappofantasiat minusta juuri kesken. Hän nousi ylös ja halasi minua, sanoen ’Minä vihaan sinua. En todella pidä sinusta.’ Kysyin mikä ongelma on ja vedin pöytään itselleni tuolin, mikä ei ehkä ollut kovin fiksua. Hän sanoi ’En pysty hyväksymään pelleilyjäsi.”

Haastattelija ehdotti, että kyseessä saattaa olla se, että Carreyn nopea nousu supertähdeksi ärsytti Jonesia, sillä joka paikkaan jonne Carrey astui hänestä tuli keskipiste. Carrey ei itse usko tähän. ”Hän saattoi olla mukavuusalueensa ulkopuolella myös sen työn kanssa. Se [Batman Forever] ei oikein ole hänen tyylistään.”

Carreyn kertomana tarinan voi kuulla alla olevasta haastattelusta, n. 1:08:30 paikkeilla.

Kuva elokuvasta Batman Forever

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut