Diane Kruger haukkui legendaarisen Hollywood-tähden pystyyn: ”Hän oli juoppo, luulimme että hän kuolee”

Saksasta kotoisin oleva näyttelijä Diane Kruger ei muistele kovinkaan lämmöllä hänen kanssaan näytellyttä, jo edesmennyttä tähteä.

Vuonna 2004 ensi-iltansa saaneessa Troija-elokuvassa Kruger esitti Troijan Helenaa. Muita tähtiä elokuvassa olivat muun muassa Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom ja jo edesmennyt Peter O’Toole. O’Toole ei kuitenkaan ollut Krugerin mukaan henkilönä sieltä miellyttävimmästä päästä.

– Se oli aika syvältä. Hän on kuollut, joten voin sanoa sen. Hän ei ollut mikään miellyttävin henkilö, Kruger sanoi.

Tähti ei suinkaan lopettanut tähän, vaan latasi vielä rankempaa tekstiä O’Toolesta.

– Hän oli pelkkä juoppo – ja Peter O’Toole. Tiedätkö, hänellä oli kaksipäiväinen rooli ja minä näyttelin Troijan Helenaa – ja hän oli Peter O’Toole. Hän halusi varmistaa, että kaikki tiesivät, että hän on Peter O’Toole. Hän pystyi hädin tuskin kulkemaan portaissa ja kuvasimme paikassa, jossa piti kävellä noin 100 askelta ylös, Kruger tykitti.

– Kaikki luulivat, että hän kuolee saman tien, koska hänen piti kulkea portaat ylös. Hän oli hyvin vanha ja hyvin juovuksissa, Kruger päätti.

Peter O’Toole muistetaan ehkä parhaiten Lawrence of Arabia -elokuvasta. Hän menehtyi joulukuussa 2013 81-vuotiaana. Tähti oli ehdolla kahdeksan kertaa Oscar-palkinnon voittajaksi. Vuonna 2003 hän voitti elämäntyö-Oscarin.

Lähde: Just Jared

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut