House of the Dragon -sarjan kohtaus järkyttää jo ennakkoon – väkivalta kohdistuu lapsiin

Seksikohtauksista tingitään tiettävästi hiukan.

16.8.2022 17:03

House of the Dragon saattaa haluta shokeerata ainakin osittain Game of Thronesin tyyliin. Tosin jo ennakkoon tiedetään, että ainakin yksi väkivaltainen seksikohtaus tulee tapahtumaan vain ruudun ulkopuolella. Sarja haluaa pidättäytyä näyttämästä seksuaalista väkivaltaa, vaikka sitä Game of Thronesissa olikin.

Lapsiin kohdistuvan väkivallan näyttämistä sarja ei vaikuta kaihtavan. Ennakkotietojen mukaan sarjassa nähdään kohtaus, jossa lapset  ”hakkaavat toisensa tajuttomaksi”.

Sarjan vetäjä Miguel Sapochnik on ohjannut aiemmin ylistetyt Game of Thrones -jaksot Hardhome ja Battle of the Bastards. Hän kertoi lapsikohtauksesta, joka oli hänen mukaan mieleenpainuvimpia hetkiä kuvausten aikana.

– Tein kohtauksen, jossa viiden 9-12-vuotiaan lapsen piti hakata toisiaan tajuttomiksi, Sapochnik paljasti.

– Kuvaus kesti kolme päivää, ja sitten yksi heistä (hahmoista) puukotti toista, joten se oli melko, melko raskasta, tuottaja-ohjaaja Sapochnik vastasi.

Sarja sijoittuu aikaan 200 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia, ja se tulee keskittymään enemmän yhteen klaaniin – toisin kuin Game of Thrones. Sarja ilmestyy HBO Maxiin vain hetkeä ennen kilpailevan sarjan Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -julkaisua.

House of the Dragon saa ensi-iltansa HBO Maxilla 22. elokuuta ja Amazonin tuottama sarja Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset saapuu Prime Videoon 2. syyskuuta.

Lue myös: Kit Harington sai Game of Thronesista mielenterveysongelmia ja kieltäytyi spin-offeista – nyt haluaa silti Snow-sarjan – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa