Hugh Hefnerin entinen tyttöystävä teki shokkipaljastuksen: ”Hän harrasti seksiä koiramme kanssa”

AOP

Hurjia juttuja!

Secrets of Playboy on parhaillaan USA:ssa pyörivä dokumenttisarja, joka tuo päivänvaloon Playboy-moguli Hugh Hefnerin pimeät salaisuudet.

Dokumentissa haastatellaan Hefnerin entistä tyttöystävää Sondra Theodorea, joka kertoi melko yksityiskohtaisesti mitä kaikkea sairasta Playboy-kartanossa tapahtui. Pariskunta seurusteli viitisen vuotta keskenään.

– Hefner kertoi julkisesti, kuinka jopa hyvä tytöt harrastavat terveellistä seksiä. Hänen omassa seksuaalisuudessaan ei ollut kuitenkaan mitään tervettä.

Theodore kertoi kuinka huumeista sekaisin oleva Hefner pakotti naiset seksiin tuntemattomien kanssa samalla kun hän ohjasi ja videokuvasi näitä tekoja. Nainen kertoo myös seksistä eläinten kanssa.

– Kävelin kerran huoneeseen ja siinä Hefner oli ja harrasti seksiä koiramme kanssa. Kysyin, että mitä ihmettä hän oikein tekee. Hän vastasi vain, että myös koirilla on tarpeensa. Vaadin häntä lopettamaan. En jättänyt häntä enää koskaan koiramme kanssa kahdestaan. En voinut uskoa mitä olin juuri todistanut.

Theodore kertoi jättäneensä miehen sen jälkeen, kun Hefner kiinnostui sairaalloisesti snuff-elokuvista ja verestä.

– Miten sairas mielesi pitää olla, että saat tyydytyksesi siitä, kun katsot jonkun kuolevan? Hän oli todellinen hirviö, Theodore kertoo.

– Hän oli kuin vampyyri. Hän imi elämänhaluni. Hän oli oikeasti hirviö. Hän kiihottui aivan sairaista asioista. Mikään ei ollut riittävää hänelle. Ei mikään.

Secrets of Playboy pyörii tällä hetkellä yhdysvaltalaisella A&E-kanavalla. Sen viimeinen osa julkaistaan 28. helmikuuta.

Suomessa Secrets of Playboy käynnistyy mtv-palvelussa 21. helmikuuta.

Alla traileri.

YouTube video

Lähde: Paper