Huhujen mukaan Fox-studio vihasi niin paljon The New Mutantsia, että se oli valmis radikaaleihin tekoihin

Auts. Ei ehkä ole ihme, ettei The New Mutants kerää hirveän hyviä arvosanoja maailmalta.

28.8.2020 18:33

Vulture-lehti julkaisi paljastusartikkelin siitä, miksi tulevan X-Men-leffan The New Mutantsin teossa kesti niin kauan. Supersankarileffahan oli monta vuotta tuotantolimbossa.

Disneyllä on artikkelin mukaan omat melko hyvät syynsä julkaista elokuva keskellä koronapandemiaa, vaikka esimerkiksi Artemis Fowl ja Mulan siirrettiin suoraan Disney Plus -palveluun.

Huhun mukaan elokuvassa oli alkujaan suosikkimutantti Storm, joka olisi ollut yksi elokuvan pahiksista. Storm olisi ollut sadistinen ”vanginvartija”.

The New Mutantsin piti aluksi olla myös suora jatko-osa X-Men: Apocalypselle.

Suurin paljastus on kuitenkin se, että vaikka Disney julkaisee nyt ohjaaja Josh Boonen leikkauksen, niin Fox-studion pomot vihasivat elokuvaa niin paljon, että olivat valmiita kuvaamaan sen kokonaan uudelleen.

The New Mutantsin budjetti ei ole kovin suuri, joten elokuvan uudelleenkuvaaminen ei olisi lopulta tullut edes erityisen kalliiksi. Eräs Foxin pomoista onkin sanonut, että vaikka elokuva olisi tehty kokonaan uudelleen, olisi se silti halvin kaikista Ryhmä-X-elokuvista.

Lopulta Disneyn Fox-kauppa hidasti uudellenkuvausten aikatauluja niin paljon, ettei se ollut enää mahdollista, koska, kuten Boone itse on sanonut, ”kaikki ovat jo niin paljon vanhempia”.

Lue Vulturen artikkeli täältä.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia