Huippunäyttelijän kohtaukset Justice Leaguessa jäivät leikkaamon lattialle – jo valmiiksi pientä roolia karsittiin

Näyttelijä paljasti vähäisenkin roolin joutuneen leikkausten kohteeksi.

25.2.2018 00:15

Oscar-voittaja J.K. Simmonsin kohtauksia komisario James Gordonina leikattiin pois viime vuoden Justice League -elokuvasta.

Simmons nähtiin elokuvassa pikaisesti Batmanin liittolaisena. Rooli oli jo valmiiksi pieni, mutta näyttelijän vähäisiä kohtauksia jäi silti leikkaamon lattialle.

Collider-sivuston haastattelussa Simmonsilta kysyttiin hänen kokemuksistaan Justice Leaguen parissa ja oliko hän mukana elokuvan uudelleenkuvauksissa, joita suoritti Joss Whedon, kun Zack Snyder lähti tuotannosta.

– Olin tuskin elokuvassa, piste. Ja sitten jopa se joutui leikatuksi. Minä työskentelin vain Zackin (Snyder) kanssa. Koska en paljon seuraa showbisnestä oman juttuni ulkopuolelta, olin tietämätön suurimmasta osasta siitä. En tiennyt ennen kuin joku lehdistöstä kertoi minulle uudelleenkuvauksista. Minulla ei ole mitään ideaa mitä odottaa mentäessä eteenpäin, Simmons kertoi Collider-sivustolle.

Simmons kuitenkin haluaa esittää Gordonia uudestaan, ja hän odottaa tulevaa The Batman -elokuvaa. Simmons ei ole vielä tavannut ohjaaja Matt Reevesiä, joten Gordonin mahdollinen rooli elokuvassa on epäselvä.

Lähde: Batman News

Lisää luettavaa