Huomasitko? Monica ja Rachel korvattiin Frendit-sarjan aikana muutaman kerran toisilla näyttelijöillä

Jälleen erikoisia löytöjä sarjasta.

26.11.2019 05:30

Frendit-sarjan viimeinen jakso filmattiin jo yli vuosikymmen sitten. Sarja kuitenkin puhuttaa edelleen – osittain kiitos suoratoistopalvelu Netflixin.

Silloin tällöin maailmalla puhuttaa triviatieto sarjasta. Tällä kertaa käsittelyssä on Courteney Coxin (Monica) ja Jennifer Anistonin (Rachel) katoamistemput. Molemmat hahmot nimittäin ovat olleet siten kameran edessä, ettei Cox tai Aniston ole esittänyt heitä.

Monicaa esitti korvaava näyttelijä kaudella kahdeksan jaksossa The One With Rachel’s Date. Phoebe ja Monica istuvat jakson aikana Central Perk -kahvilassa keskustelemassa ja nauttimassa kahvia. Kohtauksessa leikataan molempien hahmojen välillä, mutta eräänä hetkenä Phoeben ollessa keskiössä, Monican näyttelijä onkin vaihtunut, ja Cox loistaa poissaolollaan.

Rachelin erikoinen hetki koitti kaudella 9 jaksossa The One With The Mugging. Kun Rachel kiirehtii Monican asunnolle kertomaan Joyelle koe-esiintymisestä, kuva leikkautuu lähikuvaan Joeysta. Samalla Rachel on vaihtunut toiseen näyttelijään – eikä näyttelijällä ole päällään edes sama asuste.

Syynä outouksiin lienee yksinkertaisesti se, että kuvaushetkellä Coxia tai Anistonia ei ole ollut paikalla, mutta kohtaukset on pitänyt silti saada purkkiin. Korvaavia näyttelijöitä ei välttämättä ole aiemmin edes ollut kuvassa, mutta 16:9 -kuvasuhteen tultua Frendeihin, on paljastunut kaikenlaista erikoista.

Vastaavia kömmähdyksiä saatetaan löytää vielä paljon lisää. Alla kuva.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyen

Aiheeseen liittyviä elokuvia