Huomasitko? Spider-Man: Far From Home loi juoniaukon Endgame-leffaan

Miljoona muutakin selitystä voi toki keksiä.

Spider-Man: Far From Home -elokuvassa nähtiin Peter Parker seikkailemassa Euroopassa. Elokuva viihdytti katsojia, mutta mahdollisesti nyt myös kiihdytti osaa faneista, sillä leffa saattoi luoda juoniaukon Avengers: Endgame -elokuvaan.

Tai ehkäpä kyseessä ei ole täysiverinen juoniaukko, vaan epäloogisuus. Far From Homessa Hämis nimittäin saa hienon vempeleen lahjaksi edesmenneeltä Tony Starkilta. Kyseessä on aurinkolasit, joiden kautta saa yhteyden tekoälyyn nimeltään EDITH.

EDITH ei ole pelkkä chat-kumppani, vaan sen kautta voi valjastaa taivaallisia tuhovoimia droonien muodossa. Digital Spy tarttuikin kyseisiin drooneihin liittyvään dilemmaan ja ihmetteli, miksei niitä käytetty Endgamessa?

Julkaisun mielestä Stark oli jo Endgamen aikaan päättänyt, että Parker saa häneltä lasit hänen kuolemansa jälkeen. Tämä taas tarkoittaisi sitä, että droonit olisivat olleet jo olemassa Endgamen lopputaistelun aikana. Voi toki spekuloida, etteivät droonit olleet vielä jostain syystä silti toimintavalmiudessa Endgamen aikaan.

Todennäköisin syy droonien käyttämättömyyteen saattaisi olla se, ettei niitä osattu vielä ajatella olevan olemassa Endgamea tehdessä.

Lähde: Digital Spy

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut