Huomasitko Supernatural-viittauksen uusimmassa The Walking Dead -jaksossa? Kunnianosoitus näyttelijättären aiemmalle roolille

Jälleen mukava pieni easter egg sarjojen välillä.

17.3.2022 16:00

Tällä viikolla Disney Plussaan lisättiin suositun The Walking Deadin 11. kauden jakso numero 12, The Lucky Ones. Tarkkasilmäisimmät fanit saattoivat huomata siinä viittauksen toiseen suosittuun kauhusarjaan, Supernaturaliin.

Jakson loppupuolella Maggie (Lauren Cohan) keskustelee Lance Hornsbyn (Josh Hamilton) kanssa mahdollisesta liittoumastaan ja taustoistaan. Maggie mainitsee omistaneensa kerran onneatuovan jäniksenkäpälän, jonka hänen koiransa toi hänelle – jäniksen ollessa vielä kiinni jalassaan. Jäniksenkäpälä oli sattumoisin myös avainasemassa Cohanin Supernatural-ensiesiintymisessä, kolmannen kauden kolmannessa jaksossa Bad Day at Bad Rock.

Cohan esitti Supernaturalissa Bela Talbotia, yliluonnollisia esineitä keräilevää ja myyvää huijaria. Ensimmäisessä jaksossaan hän koettaa myydä kirottua jäniksenkäpälää, mutta päätyy lopulta sen vaikutuksen alaiseksi ja joutuu yhdsistämään voimansa Winchesterin veljesten kanssa tuhotakseen sen.

Se, että The Walking Dead mainitsee dialogissaan tässä yhteydessä myös koiran on sekin kiintoisa seikka ja syventää easter eggiä entisestään. Cohanin Talbot-hahmon kohtaloksi koitui nimittäin loppujen lopuksi lauma helvetinkoiria.

Cohanin lisäksi myös TWD:n Negania näyttelevä Jeffrey Dean Morgan on monille tuttu Supernaturalin John Winchesterinä, päähenkilöiden isänä. Supernatural päättikin kunnioittaa Morganin uutta roolia 12. kaudellaan ja ujutti Somewhere Between Heaven and Hell -nimiseen jaksoonsa rautalangalla varustetun pesäpallomailan, joka oli veljesten mukaan heidän isänsä suosikkiaseita.

The Walking Dead ja Supernatural jakavat genrensä lisäksi siis myös näyttelijöitä sekä molemminpuolisen arvostuksen toisiaan kohtaan. Näitä piilotettuja pieneiä viittauksia on aina ollut ilo bongailla jaksojen sisällöistä.

The Walking Deadin uudet jaksot ilmestyvät Disney Plussaan aina maanantaisin. Supernaturalin kaikki 15 tuotantokautta ovat katsottavissa Prime Videossa, Elisa Viihde Viaplayssä ja HBO Maxilla. Pian Cohan ja Morgan tullaan näkemään yhdessä myös uuden The Walking Dead -spin-offin, The Isle of the Deadin, pääosissa.

Alla TWD:n 11. kauden traileri.

Lähde: Screenrant

 

Lisää luettavaa