Hups: Paljastuiko odotetusta juhlajaksosta liikaa?

Doctor Who viettää ensi vuonna 60-vuotisjuhlia.

26.8.2022 15:33

Vuosi 2023 on Doctor Who -sarjan faneille ja tekijöille erityinen, sillä kulttisarjan alkamisesta tulee silloin kuluneeksi 60 vuotta. Brittiläinen aikamatkustusseikkailu on pysynyt vireänä yhdistelemällä uutta ja vanhaa – tuttuun tapaan esim. sarjan nimihenkilö uudistaa jälleen itsensä. Tulevalla kaudella Doctor Wholle antaa kasvot Sex Education -sarjasta tuttu Ncuti Gatwa.

Juhlan kunniaksi Doctor Whosta julkaistaan myös erikoisjakso, jossa fanien rakastama David Tennant palaa Tohtorin aiemmaksi versioksi. Hänen ohellaan sarjassa nähdään jälleen kerran komedienne Catherine Taten tulkitsema Donna. Tennantille tämä ei ole ensimmäinen superjuhlajakso, sillä hänet nähtiin myös vuonna 2013 3D-muodossa julkaistussa 50-vuotisspesiaalissa Tohtorin päivä. Uuden erikoisjakson pahista näyttelee yhdysvaltalaistähti Neil Patrick Harris (Ensisilmäyksellä).

Kaikkea edellistä ei ilmeisesti silti ollut tarkoitus paljastaa aivan niin ajoissa kuin nyt on tapahtunut. David Tennant kertoo vahingosta varovaiseen tyyliinsä:

– Olimme vähän epäonnisia, tai tavallaan oli hyvä, että kuvasimme joitakin kohtauksia julkisilla paikoilla. Niinpä sitten piti myöntää, että olemme siinä mukana.

Tennant toteaa kuitenkin, että suuri osa muiden näyttelijöiden kohtauksista tehtiin sisätiloissa. Niinpä tulossa on vielä paljon sellaista, mikä ei ole päässyt vuotamaan salakuvaajien ja ohikulkijoiden kautta julkisuuteen. Mysteeri on myös se, miten juhlajakso asettuu muuten alkavan tuotantokauden kanssa yhteen: uuden Tohtorin, eli Gatwan, on kerrottu aloittavan osuutensa kuvaukset vasta marraskuussa, kun juhlajakson pitäisi olla jo kokonaan purkissa.

 

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa