Hurja paljastus: Zack Snyder ei siirtynytkään syrjään DC:ltä – Warner ei ole kertonut koko totuutta

DC:n elokuvauniversumilla ei mene hirveän lujaa. Warnerilla on tällä hetkellä yksi hitti (Wonder Woman) ja läjä huonoja tai keskinkertaisia elokuvia.

Kun ajattelee, että Warner on tuonut valkokankaalle kaikki ikonisimmat hahmot Supemanista ja Batmanista lähtien, niin on hämmentävää kuinka heikkolaatuisia elokuvat ovat olleet.

Wonder Woman yllätti positiivisesti ja oli piristävä poikkeus, mutta eipä sekään ole elokuvana kuin keskinkertainen. Justice League oli sekasotku, mutta edes kohtalaisen viihdyttävä. Batman v Superman, Man of Steel ja Suicide Squad olivat taas katastrofeja. Näiden elokuvien olisi pitänyt tienata useita miljardeja.

Huhuja alkoi kuulua. Zack Snyderin uutisoitiin jättäneen pestinsä perhetragedian takia. Ben Affleck jätti näyttelemistä lukuun ottamatta The Batman -leffan kokonaan. Nyt huhuillaan, ettei mies ole enää missään tekemisissä DCEU:n kanssa.

Mashablen Josh L. Dickey on paljastanut, että Snyder lähti tai sai potkut jo helmikuussa 2017. Virallisten tietojen mukaan Snyder jäi sivuun toukokuussa 2017. Ei ole aivan täysin varmaa minkälaisissa väleissä lähtö tapahtui.

Tämä tarkoittaa sitä, että Snyder ei ollut missään tekemisissä Justice Leaguen kanssa pidempään kuin on osattu edes arvella. Kuinka paljon Snyder ehti siis kuvata? Tämä on myös viimeinen naula Snyder Cut -version arkkuun. Sellaista ei ole olemassa.

Seuraavaksi saamme varmaankin kuulla Affleckin kohtalosta.

Lähde: Wegotthiscovered

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut