Hyviä ja todella huonoja uutisia: Deadpool 2:n ja supersankarikauhuleffa New Mutantsin ensi-illat siirtyvät – Gambit-leffa koki takaiskun

Foxin mutanttiversumissa sattuu ja tapahtuu. Tai oikeastaan Disney-Foxin mutanttiversumissa.

Channing Tatumin tähdittämän Gambitin ohjaaja joutui jättämään projektin. Gore Verbinski oli jo leffan kolmas ohjaaja. Verbinskin aikataulu ei antanut enää myöten Gambitin vetkuttelua.

Deadpool 2:n ensi-ilta aikaistuu. Punanuttuisen rääväsuun leffan ensi-illan piti alun perin olla kesäkuussa, mutta nyt se siirtyykin jo toukokuun 18. päiväksi. Loistava uutinen!

Siirto on tosin aika rohkea veto, sillä se ilmestyy vain hiukan Avengers: Infinity Warin jälkeen ja viikko ennen Solo: A Star Wars Storya. 18. päivä saa ensi-iltansa myös paljon kohua ja nettisurinaa aiheuttanut kauhuleffa Slender Man.

New Mutantsille on taas käynyt jotain eriskummallista. Sen piti alun perin ilmestyä huhtikuussa, vain muutaman kuukauden päästä, mutta se on siirretty ensi vuoden helmikuulle. Ensi-iltapäivä on nyt 22.02.2019.

Mitä ihmettä leffalle on käynyt? Trailerit vaikuttivat niin lupaavilta. Onkohan tässä kyse MCU:sta? Halutaanko Uudet mutantit tuoda MCU:hun ja sitä varten joudutaan tekemään uusintakuvauksia?

X-Men: Dark Phoenixin ensi-ilta on edelleenkin tämän vuoden marraskuussa.

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut