Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi nähdään romanttisessa komediassa – Kari Ketonen ohjaa

Tulossa syyskuussa.

17.8.2022 08:30

Häät ennen hautajaisia on näyttelijänä ja koomikkona tunnetun Kari Ketosen debyyttiohjaus. Elokuvan päätähtinä nähdään Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi.

Häät ennen hautajaisia kertoo Iina Kuustosen esittämästä hääsuunnittelija Joannasta, jonka täytyy löytää kulissipoikaystävä masentunutta isäänsä piristääkseen. Kuin tilauksesta Joannan elämään astelee omalaatuinen hautausurakoitsija Sakke (Luusuaniemi), jolla myös on omat motiivinsa tyttöystävän etsimiselle. Samaan aikaan Joanna saa elämäänsä mullistavia uutisia, eikä mikään voi palata enää ennalleen.

Elokuvan on käsikirjoittanut Leo Viirret.

”Leo Viirret on käsikirjoittanut hienon elokuvan, joka yllättää, naurattaa ja koskettaa. Työskentely Kari Ketosen ja Iina Kuustosen kanssa oli helppoa, ja kemiamme kohtasivat ainutlaatuisella tavalla. On kunnia olla osana Karin upeaa ohjausdebyyttiä. Tuntuu hyvältä saada elokuva katsojien nähtäväksi”, Kari Ketosen kanssa Luottomies-yhteistyötä tehnyt näyttelijä Antti Luusuaniemi kertoo.

Sivuosissa nähdään muun muassa Pihla Penttinen, Joonas Nordman, Risto Tuorila, Kaija Pakarinen, Ella Lahdenmäki ja Jukka Puotila.

Häät ennen hautajaisia saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 23. syyskuuta. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa