Ikäviä uutisia kauhufaneille: Night Visions -festarit on peruttu kokonaan

Ikäviä uutisia, mutta eipä tälle mitään voi.

Ajatelkaa, Night Visions -festivaaleja on siirretty jo seitsemän kertaa. Alkujaan festareiden piti olla jo marraskuussa 2020, mutta Etelä-Suomen aluehallinnon säätämät kulttuurialan elinkeinoihin kohdistamat rajoitusmääräykset pakottavat perumaan koko festivaalin.

– Yli yhdeksän kuukautta jatkunut täydellinen epävarmuus on nyt kasvanut kestämättömäksi ennen kaikkea yleisön näkökulmasta, kertoo festivaalijohtaja Mikko Aromaa.

– Tapahtuman syksyllä 2020 suunniteltu ohjelmistokokonaisuus ei myöskään ole enää täysin ajanmukainen. Yksi festivaalin keskeisimmistä missioista on ennennäkemättömien uutuuselokuvien tuominen suomalaisyleisön ulottuville. Se ei toteudu, kun sisällöt seisovat hyllyllä lähes vuoden ajan viranomaispäätösten vuoksi ja ehtivät sinä aikana saapua tarjolle esimerkiksi kansainvälisten suoratoistojättien palveluihin.

Festivaalin näytöksiin lippunsa ostaneiden asiakkaiden pyydetään olemaan yhteydessä Finnkinon asiakaspalveluun rahanpalautusasioissa: asiakaspalvelu (at) finnkino.fi

Night Visions pyrkii järjestämään yksittäisnäytöksiä ja näytöskokonaisuuksia lähikuukausien aikana, jotta kaikki halukkaat pääsisivät nauttimaan Pohjoismaiden upeimmasta kauhu-, fantasia- ja scififestarista.

Aiheeseen liittyvät jutut