Ja taas! Odotettu Night Visions -festari siirretään – raju avajaisleffa New Order esitetään kuitenkin kaikesta huolimatta

Voihan nyt kepoisat kulkuset sentään.

10.8.2021 17:59

On tämä kyllä ollut kauheaa aikaa Night Visionsin porukalle. Festarit siirtyvät koko ajan. Uutta ajankohtaa ei pystytä ilmoittamaan ennen kuin Etelä-Suomen aluehallintoviraston seuraavat kulttuurialan elinkeinoihin kohdennetut rajoitusmääräykset julkistetaan.

Onhan tämä melko laiha lohtu, mutta onneksi sentään festareiden avajaisleffa, Michel Francon ohjaama raju New Order esitetään 18. elokuuta Helsingin Kinopalatsissa useammassa salissa samanaikaisesti. Näin lipun ostaneet katsojat saavat parhaan kokemuksen.

– Sitoutuminen useamman elokuvan erikoisnäytöksen järjestämiseen edes viikon kuluttua tästä hetkestä on ikävä kyllä mahdotonta. Kun emme voi ennustaa, montako omalla paikallaan istuvaa katsojaa mihinkin näytössaliin saa pääkaupunkiseudulla viikon kuluttua päästää ja minkälaisilla erikoisehdoilla, useamman elokuvaesityksen kokonaisuutta ei kerta kaikkiaan pysty järjestämään juuri nyt, kertoo festivaalijohtaja Mikko Aromaa.

Pahan onnen Night Visions piti järjestää jo marraskuussa 2020, mutta koronapandemian takia sitä on jouduttu siirtämään jo kuusi kertaa.

Tsekkaa lisäinfot Night Visionsin sivuilta.

Alla New Orderin traileri.

Lisää luettavaa