Illalla tvssä: Draamakomedia on yllättäen yksi Tarantinon suosikeista – viehättävän rento elokuva sijoittuu New Yorkin maisemiin

IMDb-arvosana on 7,1.

23.6.2024 04:30

Illan tv-tarjonnassa on New Yorkin Brooklynin, Manhattanin ja Bronxin maisemissa kuvattu draamakomedia Harjoittelija (2015).

Robert De Niro esittää draamakomediassa eläkkeelle jäänyttä Ben Whittakeria, joka ei halua tyytyä pelkkään lepäilyyn. Hän löytää uutta sisältöä elämäänsä ja ottaa vastaan senioriharjoittelijan tehtävän nettivaatekaupan pääkonttorissa.

Työssään hän kohtaa nuoren, kunnianhimoisen yrittäjän Jules Ostinin, ja roolissa nähdään Anne Hathaway. Ajan myötä Benin ja Julesin välille kehittyy ystävyyssuhde.

Näyttelijöinä lisäksi Zack Pearlman, Rene Russo sekä Andrew Rannels. Ohjaajana genren spesialisti Nancy Myers.

Episodin kolmen tähden arvostelussa sanottiin näin:

”Onkin puhtaasti näyttelijöiden ansiota, että hieman ylipitkä elokuva pysyy kiinnostavana. Robert De Niro on oma itsensä karismaattisena vanhana herrasmiehenä, ei harmaantuneesta legendasta pahaa sanaa. Show’n kuitenkin varastaa Anne Hathaway, joka esittää tomeraa ja idealistista, hieman hörhelöä modernia naismenestyjää hyvinkin monitahoisesti. Hän on herkkä, mutta samalla hauska ja tarpeen tullen myös kova. Moderni nainen siis.

Elämä on laiffii, sanoi filosofi Matti NykänenHarjoittelija on myös laiffii, ehkä hiukan hipsterhenkistä ja siloteltua, mutta kuitenkin ihan mukavan lämminhenkistä katseltavaa. Välillä ruusun pitää kuihtua, jotta sen tuoksua osaa arvostaa.”

Quentin Tarantino sanoi leffan olevan yksi hänen vuoden 2015 suosikeistaan. Elokuva on myös Maxissa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 23.6.2024 klo 21.00, TV5
  • Ke 26.6.2024 klo 00.05, TV5
  • Su 30.6.2024 klo 18.30, Frii

Lue myös: Nyt suoratoistona: Kiehtova, jännittävä, yliluonnollinenkin – mysteerielokuva on parhaita 2000-luvun jälkeisiä leffoja – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa