Illalla tv:ssä: Kasarin 007-leffassa turvataan loikkaria – tähdestä piti tulla Bond Conneryn jälkeen mutta kieltäytyi vielä tuolloin

IMDb-arvosana on 6,7.

4.7.2023 07:30

Illalla voi katsella agenttileffan 007 vaaran vyöhykkeellä (1987) .

Timothy Dalton debytoi James Bondin roolissa vauhdikkaassa seikkailussa, jonka alussa sankariagentin on turvattava KGB-kenraali Koskovin loikkausoperaation selusta Tsekkoslovakian Bratislavassa. Samalla hän kohtaa tarkka-ampujasellistin.

Operaation jälkeen Koskov paljastaa MI6:lle, että KGB:n uusi johtaja Pushkin on elvyttänyt agenttien salamurhaoperaation. Kun Bond lähtee Tangeriin tekemään selvää Pushkinista, Koskov katoaa yllättäen. Elokuvan tunnuskappaleen esittää norjalaisyhtye A-ha.

Näyttelijöinä Daltonin lisäksi Maryam d’Abo, Jeroen Krabbe, Joe Don Baker, Art Malik sekä John Rhys-Davies. Ohjaus John Glen.

Daltonista piti aikoinaan tulla Bond jo Sean Conneryn jälkeen. Hän piti kuitenkin vielä tuolloin itseään liian nuorena, ja kieltäytyi roolista.

Elokuva on myös Prime Videossa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

Lue myös: Bruce Willisin kesken jäänyt leffa Broadway Brawler oli katastrofi – tähti oli tyytymätön kaikkeen ja sai oikeusjutun niskaansa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa