Illalla tv:ssä: Miljardien arvoisen elokuvasarjan aloittanut supersankarileffa – Tom Cruisen outo määräys loi uuden Hollywood-tähden

IMDb-arvosana on 7,4.

Illalla esitetään televisiosta supersankarileffa X-Men (2000).

Tarinassa kiista mutanttien oikeuksista kiihtyy. Professori Xavier uskoo ihmisyyteen, Magneto taas janoaa sotaa. Kumpi saakaan haluamansa?

Hugh Jackman keksi vahingossa, miten hän pääsee Wolverinen mielentilaan ennen kuvauksia. Hän meni suihkuun viideltä aamulla, ja vesi oli jääkylmää. Hän halusi huutaa, mutta ei halunnut herättää vaimoaan – joten hän piti tuskansa sisällään.

Näyttelijä ymmärsi, että Wolverine on jatkuvasti vastaavanlaisessa mielentilassa. Hän haluaa huutaa ja sivaltaa, mutta pitää sen sisällään. Kylmistä suihkuista tulikin Jackmanin rutiinia valmistautuessaan Wolverine-rooleihin.

Jackmanilla kävi viime hetkellä todellinen mäihä, että hänet pestattiin rooliin. Asiaan vaikutti ikävällä tavalla Hollywood-tähti Tom Cruise. Samalla Jackmanista tuli roolin myötä supertähti. Voit lukea asiasta lisää täältä: Tom Cruise kielsi näyttelijää vastaanottamasta Wolverine-roolia! Olisi ollut Hugh Jackmanin tilalla

Elokuva näkyy Fox-kanavalta tänään 24.3.2020 kello 23.00.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut