Illalla tv:ssä: Ohjaaja keksi improvisoida historiadraamassa – paikalla olleet työmiehet puettiin rooliasuihin ja työkalut lyötiin kouraan

IMDb-arvosana on 6,8.

Illan ohjelmistossa on elokuva Elisabet – Kultainen aikakausi (2007). Se on jatkoa elokuvalle Elisabet (1998). Jatko-osa ei valitettavasti ole ihan yhtä laadukasta katsottavaa.

Vuonna 1585 Englannin neitsytkuningattarena tunnettu kuningatar Elisabet on yhä naimaton, eikä kruunulle ole perijää. Jos perillistä ei synny, kruunu siirtyy Skotlannin Maria Stuartille. Painostuksesta huolimatta kuningatar ei halua avioitua, etenkin kun hoviin saapuu kiinnostava maailmanmatkaaja Walter Raleigh. Espanjan kuningas Filip II juonittelee jesuiittojen kanssa, jotka toivovat katolisen Maria Stuartin nousua valtaan. Filipillä on kuitenkin omat suunnitelmansa Englannin varalle.

Pääosissa nähdään Cate Blanchett, Aimee King, Clive Owen, Geoffrey Rush, Jordi Mollà, Rhys Ifans sekä Samantha Morton. Ohjauksesta vastaa Shekhar Kapur.

Elokuvaa kuvattiin St Paulin katedraalissa, jossa oli remontointi kesken. Ohjaaja keksi pukea oikeat työmiehet aikaan sopiviin rooliasuihin, antoi heille sopivat työkalut ja otti heidät mukaan elokuvaan.

Elokuva esitetään Frii-kanavalta kello 21.00. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut