Illalla tv:ssä: Seksiä ”positiivisessa ja sensuroimattomassa valossa” – täyden kympin leffa!

IMDb-arvosana on 7,1.

10.11.2023 11:00

Illalla esitetään televisosta koominenkin elokuva Booksmart (2019).

Tarinassa, lukion päättäjäisten aattona, tähtioppilaat Molly ja Amy päättävät korvata menettämänsä ajan yhdellä teinikapinan täyttämällä yöllä.

Ohjaajana Olivia Wilde. Näyttelijöinä Beanie Feldstein, Kaitlyn Dever, Jessica Williams, Lisa Kudrow, Will Forte, Jason Sudeikis, Billie Lourd, Diana Silvers, Skyler Gisondo, Molly Gordon, Noah Galvin, Austin Crute, Victoria Ruesga, Nico Hiraga, Eduardo Franco, Mason Gooding sekä  Mike O’Brien.

Booksmart.

Episodi antoi arvostelussa elokuvalle viisi tähteä:

Booksmart on tärkeä askel kohti reilumpaa ja todellisempaa sukupuoliedustusta elokuvissa. Se on naisten tekemä elokuva naisista mutta ei missään tapauksessa ole vain naisille. Booksmartia olisi helppo kutsua feministiseksi elokuvaksi, mutta se olisi laiska kuvaus elokuvasta, joka on tarkoitettu kaikille ja joka varmasti koskettaa kaikkia. Kaikki voivat samastua Mollyyn ja Amyyn, kuten olemme voineet samastua vaikkapa Indiana Jonesiin. Booksmart myös esittää seksin positiivisessa ja sensuroimattomassa valossa; tässä elokuvassa ei näytetä epätodellisen siistejä ja seksikkäitä seksikohtauksia.”

Olivia Wilde rohkaisi Kaitlyn Deveriä ja Beanie Feldsteinia asumaan yhdessä, jotta heidän välilleen muodostuisi todellinen ihmissuhde. Heistä tulikin kämppäkavereita 10 viikoksi. Alla traileri.

Tulevat lähetykset;

  • Pe 10.11.2023 klo 21.00, Liv
  • Su 12.11.2023 klo 19.00, Hero

Lue myös: X-Men-leffojen Mystique täytti 51 vuotta – tältä Rebecca Romijn näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa