Illalla tv:ssä: Star Wars -näyttelijä heittäytyy psykopaatiksi

AVA

HBO Nordicilta tuttua sarjaa voi nyt katsoa maksutta.

Venäläinen poliitikko löytyy hengettömänä verilammikon keskeltä. Hänen sekava naisystävänsä saa kaikki ymmälleen höpisemällä jotakin laudasta. Yksi tapauksen tutkinnan avustajista vainuaa kuitenkin, mistä on kyse. Hän on Eve Polastri, ja vaikka Eve säheltää useimmat asiansa, hänen päättelykykynsä on omaa luokkaansa. Sen ansiosta uusi palkkamurhaaja saa juuri Even jäljilleen.

Aiemmin HBO Nordic -suoratoistopalvelun kautta Suomeen tuotu Killing Eve aloittaa illalla myös AVA-ilmaiskanavalla. Harvinaisesti naispuolisen psykopaattihahmon esittelevä tv-sarja tasapainoilee arkisten sattumusten ja vakoojakuvioiden välillä ketterästi. Tästä voi kiittää brittikomediasarja Fleabagin luoja Phoebe Waller-Bridgea, Killing Even käsikirjoittajaa. Mainittua psykopaattia näyttelee muuten mm. Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalkerissa vilahtanut Jodie Comer, jolle muotia rakastavan ja röyhkeän Villanelle-tappajan rooli toi viime vuonna sekä Emmyn että BAFTAn.

Villanellea jäljittävänä Evenä nähdään Greyn Anatomiasta tuttu Sandra Oh. Tanskalaissyntyinen Kim Bodnia on puolestaan rehevä mutta samalla salamyhkäinen Konstantin, joka välittää Villanellen toimeksiannot.

Killing Even kahdeksanosainen 1. kausi AVA:lla torstaisin 9.4. klo 21.00 alkaen, uusinnat maanantaisin klo 21.00. Sarja on katsottavissa myös mtv.fi:ssä.

Lähde: AVA

Aiheeseen liittyvä video