Illalla tv:ssä: Terrori-iskusta kertova elokuva on valitettava huti – näyttelijöinä iskupäivän oikeat sankarit

IMDb-arvosana on 5,3.

Illalla esitetään televisiosta elokuva 15:17 Pariisiin (2018).

Vuonna 2015 koko maailma seurasi tiiviisti tiedotusvälineiden raportointia siitä, miten oli onnistuttu estämään terroristi-isku, jonka kohteena oli Thalys-juna nro 9364 Pariisiin – terroriteon oli tehnyt tyhjäksi kolme amerikkalaisnuorta, jotka olivat kiertelemässä Eurooppaa. Elokuva seuraa kaverusten elämää lapsuuden vaikeuksista oman paikan löytämiseen elämässä ja aina iskua edeltäviin hetkiin.

Ohjaajana Clint Eastwood, joka teki elokuvassa erikoisen ratkaisun – päähenkilöitä esittävän terrori-iskun estäneet tosielämän sankarit. Pääosissa Anthony Sadler, Alex Skarlatos, Spencer Stone, Judy Greer sekä Jenna Fischer.

Episodin arvostelussa elokuva sai vain yhden tähden:

”Surkeaa, tapahtumasta toiseen hyppivää, tönkköä replikointia ja turhia hetkiä sisältävää käsikirjoitusta ei yhtään helpota näyttelijät, jotka sitä tulkitsevat. Pitikö Eastwood ihan aidosti oikeasti hyvänä ideana roolittaa Spenceriksi, Anthonyksi ja Alekiksi oikeat Spencerin, Anthonyn ja Alekin? He eivät nimittäin ole näyttelijöitä ja sen kyllä huomaa. Kolmikon elotonta ja paikoitellen ylinäyteltyä touhuamista on erittäin myötähäpeällistä katsoa. Harmillisesti heidän lapsiversionsakaan eivät ole yhtään sen parempia tai uskottavampia.”

Elokuva esitetään Subilta kello 21.00. Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut