Illalla tv:ssä: Unelmapariskunnalla näyttäisi menevän hyvin – sitten luottamus kokee kolauksen

IMDb-arvosana on 6,3.

1.10.2023 04:30

Illan tv-viihteessä on elokuva Hengen pitimiksi (2021).

Maggie ja Carsten rakastavat toisiaan, heillä on kaksi ihanaa lasta, ja he avaavat oman gourmetravintolansa Malusin. He haluavat kaiken. Ja heillä on kaikki. Melkein. Sillä heiltä puuttuu lupaava Michelin-tähti. Heidän suuri yhteinen unelmansa, jonka saamiseksi he ovat panneet likoon kaiken.

Mutta eräänä päivänä Carsten vastaanottaa kirjeen, jossa kerrotaan, että hänen vaimonsa rakastaa toista. Kuka sen on lähettänyt ja miksi? Kyltymättömässä elämänjanossaan ja äärimmäistä tunnustusta jahdatessaan he ovat unohtaneet, että elämä ei tarjoile ilmaisia aterioita.

Ohjaajana Christoffer Boe. Näyttelijöinä Nikolai Coster-Waldau sekä Katrine Greis-Rosenthal.

Elokuvassa näyttelee myös Joel Kullberg, joka ei kyennyt piilottamaan sisäistä faniaan tavatessaan Coster-Waldaun. Kullberg ei ollut tavannut häntä aiemmin, ja Coster-Waldau oli tunnettu tähti kansainvälisistä tuotannoista. Kullberg sai Coster-Waldaun vaikuttumaan, kun Kullberg lausui Coster-Waldaun repliikkejä aiemmasta elokuvasta.

Tulevat lähetykset:

  • Su 01.10.2023 klo 21.00, Yle Teema & Fem

Lue myös: Weinsteinin kiusaamaksi joutunut Mira Sorvino täytti 56 vuotta – tältä ysärin Hollywood-kaunotar näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa