Illalla tv:ssä: Vuonna 2019 tehtiin tehosteita tykittelevä katastrofileffa – käy väkisinkin puuduttavaksi

IMDb-arvosana on 6,0.

18.5.2024 07:00

Illan tv-tarjonnassa on tehosteita tarjoava Godzilla II: King of the Monsters (2019).

Ekoterroristit munaavat pahemman kerran, sillä he onnistuvat herättämään piilossa olleet muinaiset hirviöt. Maailma saa kohta kohdata paitsi Godzillan niin myös Ghidorahin, Rodanin ja Mothran.

Godzilla II: King of the Monsters.

Rooleissa nähdään muun muassa Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown ja Ken Watanabe. Ohjaajana Michael Dougherty.

Kriitikot antoivat elokuvalle vaihtelevia arvosteluja, joissa kehuttiin elokuvan visuaalisia tehosteita, toimintakohtauksia, kuvausta ja musiikkia, mutta kritisoitiin elokuvan juonta, rytmitystä ja hahmoja.

Elokuva on hyvin kaavamainen monsterileffa, eikä se ota riskejä suuntaan eikä toiseen. Mäiskettä ja pauketta se tarjoaa parin tunnin viihtymistä varten, mutta meno saattaa käydä myös puuduttavaksi.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa kolme tähteä:

Godzilla II on nimittäin ihan hirvittävän huono elokuva. Siinä on valtavasti ihmisiä, joiden motivaatiot ja teot ovat paikoin täysin käsittämättömiä mutta tuntuvat silti ristiriitaisilta. Jotkut haluavat tuhota hirviöt, jotkut haluavat suojella kaikkea tuhoavia hirviöitä, koska ne ilmeisesti siten suojelevat ihmiskuntaa, ja jotkut haluavat hirviöt omia tarkoitusperiään varten, koska… no, se ei oikein ikinä selviä. Ai niin, ekologia ja jotain…”

Leffa on myös Prime Videon, Viaplayn ja HBO Maxin tarjonnassa. Alla traileri.

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Yksi vuoden 2022 parhaita elokuvia – rikosmysteeri on neljän tähden tapaus – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia

Lisää luettavaa