Illan leffa vuodelta 2015 jäisi ehkä tekemättä nykypäivän poliittisesti korrektissa ilmapiirissä – sai neljä tähteä

IMDb-arvosana on 6,6.

Tänään esitetään televisiosta tv-sarjan pohjalta tehty elokuva Entourage (2015).

Filmitähti Vincent Chase kavereineen jatkaa seikkailujaan Hollywoodin ihmemaassa. Vincent on ensimmäistä kertaa ohjaajan pallilla, eikä ongelmilta voida välttyä. Onneksi apuna ja tukena on myös studioiden rautainen ammattilainen, Ari Gold.

Pääosissa on Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara sekä Jeremy Piven. Ohjaus Doug Ellin.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

”Entouragea on sanottu Sinkkuelämää-sarjan äijäversioksi, ja sitähän se tavallaan onkin. Nyt kun molemmat HBO-sarjat on siirretty isolle kankaalle, niin yhtäläisyydet vain kasvavat. Molemmissa pätee ehkä se yksinkertainen asia, että jos pitää alkuperäisestä sarjasta, niin se toimii varmasti myös leffana. Tyypit ovat korkeintaan vähän vanhenneet, mutta läppä lentää yhtä hauskasti kuin ennen. Taas ajellaan komeilla autoilla ja puhutaan kännykkään tai huudellaan vieressä ajavalle.

Jos taas sarja ei innostanut, elokuva ei varsinaisesti tarjoa mitään muuta uutta kuin isommat puitteet komeine huvipursineen ja palkintogaaloineen. Tarinaan kyllä pääsee hyvin mukaan, vaikka ei sarjaa tuntisikaan.

Mitään älyllistä sanomaa Entouragesta on turha etsiä, mutta sehän ei varmasti koskaan ole ollut tarkoituskaan. Kyse on makean Hollywood-elämän hupaisesta kuvauksesta, ja siinä Entourage on överillä tavalla hauska.”

Entouragesta on käyty jonkin verran keskustelua sosiaalisessa mediassa, ettei moista sarjaa tai elokuvaa voisi enää nykyään tehdä sen poliittisen epäkorrektiuden vuoksi. Myös sarjan luoja ja elokuvan ohjaaja Doug Ellin puhui asiasta.

Elokuva esitetään Herolta kello 21.00. Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut